• NVW tweets

 • De NVW gaat dit jaar helaas niet door…

  Helaas kan de Nootdorpse Vakantieweek dit jaar niet door gaan. Alle evenementen zijn vanwege het corona-virus tot 1 september afgelast. Dit vinden wij heel jammer. Wij hadden graag weer een onwijs leuke en gezellige week voor de Nootdorpse kinderen willen organiseren. Wij hebben ons echter te houden aan de regels en de maatregelen van de overheid. Een evenement waar naast veel kinderen, ook veel ouders en leiding bij elkaar komen is helaas niet verantwoord. Een ieders gezondheid is het allerbelangrijkste!

  Als alternatief bieden wij een leuk activiteitenpakket voor thuis aan! Voor een zeer klein bedrag krijgt u een box en een boekje waarin we voor een gehele week leuke activiteiten aanbieden voor thuis. Dit pakket is binnenkort online te bestellen!

  display: block / none

  Schrijf uw kind in voor de NVW

  Hieronder volgt het inschrijfformulier voor de Nootdorpse Vakantieweek van 23 tot en met 27 juli 2018. Wie mogen er meedoen aan de NVW? Alle kinderen vanaf 5 jaar (per 1 oktober 2018) tot en met 12 jaar oud die in Nootdorp wonen of op een Nootdorpse basisschool zitten mogen meedoen. Toelichting inschrijfgeld Het inschrijfgeld voor groep 1 t/m 3 bedraagt €37,00 en voor groep 4 t/m 8 bedraagt het inschrijfgeld €42,00. Inschrijven voor de NVW 2019 is mogelijk tot en met maandag 27 mei tot en met zondag 2 juni. Maar wees er snel bij want we hebben een maximum aantal inschrijvingen van 500 kinderen, en elk jaar zitten we vol! Kinderen zonder vakantieperspectief uit gezinnen met financiële beperkingen bieden wij de mogelijkheid om voor een symbolisch bedrag van € 1,- mee te doen met de Nootdorpse Vakantieweek. Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken? Neem dan contact met ons op per mail of telefoon.