• NVW tweets

 • De leiding

  Als leiding van de Nootdorpse Vakantieweek begeleid je als koppel gedurende de week een groepje van ongeveer 15 á 20 kinderen. We hebben twee programma’s, één voor groep 1 t/m 3 en één voor groep 4 t/m 8. Tijdens de gehele week vermaak je de kinderen, houd je ze enthousiast, maar je let bijvoorbeeld vooral ook op hun veiligheid. Dit is een taak die niet voor iedereen is weggelegd. Maar ben je enthousiast, creatief en vrolijk? Vind je het leuk om met kinderen bezig te zijn en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Elk jaar hebben wij meer aanmeldingen dan dat wij plek hebben voor leiding, dus wees er op tijd bij! Zowel met de onderbouw als met de bovenbouw gaan we de hele week leuke activiteiten doen. (Deze activiteiten zijn te vinden onder het kopje “komende editie”)

  Hoe ziet de week er voor jou ongeveer uit?
  Je wordt verwacht elke dag om half negen bij de Jozefschool te zijn, waar je met een vers kopje koffie of thee wakker kan worden. Tijdens de pauze kun je afwisselend met je koppel even rustig eten, maar één iemand moet altijd bij de kinderen blijven. Elke dag ben je om vier uur klaar. Hierna is er altijd nog de mogelijkheid even te blijven met de andere leiding, wat altijd erg gezellig is. Leiding krijgt voor de inzet in de week een kleine vrijwilligersvergoeding, maar het is toch vooral de bedoeling dat je mee doet voor de gezelligheid. En natuurlijk om de kinderen hun leukste week van het jaar te bezorgen! Daarnaast organiseren we rondom de week nog wat leuke extra’s voor de leiding, zoals een BBQ en feestavond op de vrijdag als afsluiter.

  Lijkt dit jou leuk? Meld je dan hieronder snel aan, dan nemen wij contact met je op!

   

  Aanmelden als leiding