• NVW tweets

 • Het bestuur van de NVW

  De Nootdorpse Vakantieweek wordt georganiseerd door een achttal bestuursleden, “de hoofdleiding”. Zij besteden naast hun fulltime baan of studie veel tijd in het vrijwillig organiseren van de NVW. De voorbereidingen starten al rond oktober voor het volgende jaar! Tijdens de week houdt de hoofdleiding zich vooral bezig met het in goede banen leiden van alle activiteiten en het aansturen en helpen van de leiding.

  Voor (dringende) vragen kunt u altijd bij hen terecht tijdens de week. Ook zijn tips en opmerkingen altijd welkom, dat kan per mail of via een belletje! Ons belangrijkste doel is om de kinderen de leukste week van het jaar te bezorgen. Als u een idee heeft hoe wij de week nóg leuker kunnen maken, dan vernemen wij dat graag.

  Viktor – voorzitter


  Viktor is de voorzitter en regelt de bestuurszaken, het sponsoring- en vrijwilligersbeleid en BHV. In 2006 is Viktor gestart als groepsleider en sinds 2010 actief in de hoofdleiding.

  Evelien – secretaris


  Evelien is verantwoordelijk voor de overblijf, het knutselen en verschillende groepsspellen.
  In 2012 is Evelien gestart als groepsleider en sinds 2014 actief in de hoofdleiding.

  Marco – penningmeester


  Marco is de penningmeester en houdt de website bij. In 2013 is Marco begonnen als groepsleider en is sinds 2016 actief in de hoofdleiding.

  Lesley


  Lesley is verantwoordelijk voor het spektakel, leiding en vrijwilligers en het leidingspel.
  In 2008 is lesley gestart als groepsleider en sinds 2014 actief in de hoofdleiding.

  Sven


  Sven richt zich op de inschrijvingen, bar en inkoop en het leidingspel.
  In 2008 is Sven gestart als groepsleider en sinds 2013 actief in de hoofdleiding.

  Maikel

  ??????????
  Maikel ontwerpt ieder jaar weer een schitterend nieuw logo, en is verantwoordelijk voor de meerkeuze-onderdelen. In 2008 is Maikel gestart als groepsleider en sinds 2016 actief in de hoofdleiding.

  Milou

  Milou is onze nieuwe enthousiaste hoofdleiding! Milou houdt zich bezig met het programma voor de onderbouw, en zorgt dat we elk jaar weer een leuke groep vrijwilligers hebben.

  Joyce

  Joyce, nog zo’n nieuwe topper bij de hoofdleiding. Joyce is onze PR-mevrouw, en verzorgt alle communicatie en zorgt zo nu en dan voor een leuk bericht op onze social media!