Sponsoren

Mede mogelijk door..

Ieder jaar wordt de NVW gesteund door tal van ondernemers uit Nootdorp en omstreken. Mede door deze steun kunnen wij de NVW laagdrempelig en toegankelijk houden, zodat ieder kind mee kan doen met de Nootdorpse Vakantieweek. Wij zijn onze sponsoren ieder jaar weer heel dankbaar en zetten hen graag in het zonnetje.

Onze sponsoren

Ook sponsoren?

Sponsoren of doneren? Wilt u bijdrage aan het voortbestaan van de stichting NVW en daarmee aan de leukste week van het jaar voor ongeveer 500 Nootdorpse kinderen? Neem dan contact met ons op om de verschillende mogelijkheden van sponsoring te bespreken.

  • Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijfsnaam via de stichting NVW te communiceren. Denk aan naamsvermelding op de website, onze social media-kanalen, lokale media en bord- of vlagreclame tijdens de week.
  • Het resultaat voor u als sponsor kan bestaan uit: verhoging van de naamsbekendheid, imagoverbetering of imagoverandering en omzetvergroting.
  • Naast de publiciteit en naamsbekendheid toont u door middel van sponsoring maatschappelijke betrokkenheid van uw bedrijf en investeert u in de maatschappelijke ontwikkeling van de lokale buurt.
  • Wie bereikt u? Ongeveer 500 kinderen nemen deel aan de vakantieweek, waarvan bijvoorbeeld de ouders, grootouders of oppas de kinderen dagelijks brengen en ophalen. Tevens bekijken zij vaak onze website, Facebook, en andere social media.
  • U bereikt dus een hele grote en diverse doelgroep in en rondom Nootdorp.

Contact ons via…
info@nootdorpsevakantieweek.nl
of
06-50988893

Overige gegevens
KVK-nummer: 41158396
Rekeningnr.: NL94 RABO 0302 0207 64
T.n.v. Stichting Nootdorpse Vakantieweek