AAnmelden voor leiding

Wat doe je als leiding?

Als leiding van de Nootdorpse Vakantieweek begeleid je als koppel gedurende de week een groepje van ongeveer 15 á 20 kinderen. We hebben twee programma’s, één voor groep 1 t/m 3 (onderbouw) en één voor groep 4 t/m 8 (bovenbouw). Tijdens de gehele week vermaak je de kinderen, maak je ze enthousiast, maar je let bijvoorbeeld vooral ook op hun veiligheid. Dit is een taak die niet voor iedereen is weggelegd. Maar ben je enthousiast, creatief en vrolijk? Vind je het leuk om met kinderen bezig te zijn en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoe ziet de week er voor jou uit?

Je wordt elke dag om 8.30 uur op de Jozefschool verwacht waar je met een vers kopje koffie of thee wakker kan worden. Tijdens de pauze kun je afwisselend met je koppel even rustig eten, maar één iemand moet altijd bij de kinderen blijven. Om 16.00 uur gaan de kinderen naar huis. Samen met alle leiding worden de velden (en eventuele andere locaties) opgeruimd. Daarna is er de mogelijkheid om de dag gezellig met elkaar af te sluiten! Leiding krijgt voor de inzet een kleine vrijwilligersvergoeding, maar het is vooral de bedoeling dat je mee doet voor de gezelligheid en natuurlijk om de kinderen hun leukste week van het jaar te bezorgen! Daarnaast organiseren we rondom de week nog wat leuke extra’s voor de leiding, zoals een BBQ en feestavond op de vrijdag als afsluiter.

Enthousiast? Meld je aan!

Vul het formulier in om je op te geven als leiding voor de NVW. Na ontvangst van jouw inzending nemen wij contact met je op. Elk jaar hebben wij meer aanmeldingen dan wij plek hebben, dus wees er op tijd bij! Pas na onze bevestiging is je aanmelding als leiding definitief en gaan we ervan uit dat je er tijdens de week bij bent. Let op, voor het begeleiden dien je 16 jaar of ouder te zijn.